KLEUTERDANS

Begint je kleuter spontaan te zingen en dansen als hij/zij muziek hoort..

Rennen, springen, rollen, kruipen vallen en weer opstaan...Een kleuter ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging.

Tijdens de lessen kleuterdans krijgt uw kleuter creatieve dans- en bewegingsoefeningen die op fantasierijke wijze de lichamelijke ontwikkeling bevorderen. Het is een levendige les die bestaat uit samen dansen, zingen, spelen en ontdekken.
 

 

KIDS DANCE 

In deze lessen krijgen alle kinderen t.e.m. 10 jaar een basisopleiding. Meerdere stijlen komen aan bod, waaronder jazzdans, moderne dans en hip-hop. Zo ontwikkelen ze een goede basis om zich later te kunnen verdiepen in één of meerdere specifieke stijlen.

Vanaf 10 jaar kunnen ze kiezen tussen Jazz of Urban. 

 

JAZZ

Vanaf 10 jaar kunnen de kids kiezen tussen Jazz dance of Urban Dance. 

Jazz dance is een vrije manier van dansen waarbij wordt gedanst op hedendaagse, populaire muziek. De vormgeving lijkt op klassiek ballet, maar de bewegingen zijn losser en soepeler. Een combinatie van verschillende dansstijlen en -technieken maken dit een zeer populaire manier van dansen. In deze lessen gaan lichaamscontrole en expressiviteit hand in hand. Dit alles wordt samengebracht in een dansles waar aandacht is voor lenigheid, stretchen, techniek en choreografie.

URBAN

Vanaf 10 jaar kunnen de kids kiezen tussen Jazz dance of Urban Dance. 

Urban Dance is een verzamelnaam voor verschillende HipHop en Streetdance stijlen maar haalt zijn inspiratie ook uit andere dansstijlen zoals jazz, temporary, tap,..

Er wordt veel aandacht besteed aan expressie. 

JAZZ DANCE 14+

Een dansvorm op de allerlaatste muziekhits. Lichaamscontrole en expresiviteit gaan hand in hand in deze lessen. 

De les bestaat eerst uit een goede opwarming aangepast aan leeftijd en niveau. Nadien volgen er enkele jazzdanstechnieken zoals sprongen, draaien, verplaatsingen,.... Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. 

In het laatste deel van de les worden de geleerde technieken omgezet in een leuke en uitdagende danschoreo. 

 

SHOWTEAM

Zowel het showteam kids als junioren neemt deel aan een wedstrijden. 

Om deel te nemen aan het showteam moet je geselecteerd worden. 

In het begin van het schooljaar wordt er een selectiemoment georganiseerd.

Voor meer info hierover, contacteer ons gerust. 

TOTAL BODY WORKOUT

Werk aan je conditie en verstevig je buik- en bilspieren met deze workout. Er worden aangepaste oefeningen gegeven op ieders niveau. 

Inschrijven voor deze lessen is niet nodig, er kan vrij toegetreden worden per les.

De kostprijs bedraagt €5 per les.